CAUTA ZBORURI
 
Asistenta speciala


7.2 ASISTENTA SPECIALA

7.2.1 Acceptarea transportului unor persone cu handicap fizic locomotoriu, femei insarcinate, persoane bolnave sau a altor persoane care necesita asistenta speciala depinde de un aranjament anterior facut cu noi.
Acceptam sa transportam copii neinsotiti de un adult (UM), dar nu mai multi de 4 (patru) pe un zbor.

Blue Air considera minor neinsotit (UM) toti cetatenii romani cu varsta intre 6 si 17 ani impliniti, care calatoresc neinsotiti de un adult. Minori neinsotiti, alte nationalitati decat cea romana, sunt considerate persoanele cu varsta intre 6 si 13 ani impliniti.
Minorii neinsotiti platesc o taxa suplimentara de 60 Euro/ persoana/ segment zbor extern sau 20 Euro/ persoana/ segment zbor domestic.
Pentru a respecta aceste cerinte si restrictii si pentru a incheia toate formalitatile pentru transportul copiilor neinsotiti trebuie sa semnati un acord cu noi.

7.2.2 Asistenta in cazul persoanelor cu handicap conform prevederilor Regulamentului (CE) numarul 1107/2006 al Parlamentului European si al Consiliului din 5 iulie 2006 privind drepturile persoanelor cu handicap si ale persoanelor cu mobilitate redusa pe durata calatoriei pe calea aerului

Avand in vedere principiul incluziunii sociale si al tratamentului nediscriminatoriu persoanele cu handicap si cele cu mobilitate redusa vor beneficia de asistenta necesara conform nevoilor lor special fara a fi percepute niciun fel de taxe suplimentare.
Ne asumam si garantam transportul persoanei cu handicap sau mobilitate redusa in urmatoarele conditii:
-    Transmiterea unei notificari privind solicitarea de asistenta speciala, transmisa cu cel putin 48 de ore inainte de ora de plecare publicata a zborului respectiv;
-    In situatia in care si zborul retur a fost contractat la compania noastra notificarea trebuie sa vizeze si acest aspect;

In situatia in care o persoana cu handicap sau cu mobilitate redusa este asistata de o persoana insotitoare, cu conditia transmiterii unei notificari cu cel putin 48 de ore inainte de ora de plecare publicata a zborului respectiv, compania depune toate diligentele posibile pentru a atribui persoanei respective un loc langa persoana cu handicap sau cu mobilitate redusa.
In situatia in care este necesara folosirea unui caine utilitar recunoscut, cu documente valabile, acesta este imbarcat in cabina cu conditia notificarii cu cel putin 48 de ore inainte de ora de plecare publicata a zborului respectiv precum si sub conditia asumarii de catre persoana respectiva a obligatiei de a se conforma legislatiei interne specifica tarii unde se afla aeroportul de destinatie si in conformitate cu normele interne aplicabile cu privire la transportul cainilor utilitari la bordul aeronavelor, transportul efectuandu-se fara taxe suplimentare.
In situatia in care prin notificarea transmisa cu cel putin 48 de ore inainte de ora zborului, suntem anuntati ca pentru o persoana cu handicap sau cu mobilitate redusa este necesar transportul a maximum doua articole de echipament de mobilitate, inclusiv carucioare electrice cu rotile, ne asumam transportul acestora in conditiile posibilei limitari de spatiu de la bordul aeronavei, precum si sub rezerva aplicarii prevederilor legale relevante in materie de bunuri periculoase, transportul efectuandu-se fara taxe suplimentare.
Daca este necesar, insotitorii de bord vor acorda asistenta la deplasare spre grupurile sanitare persoanelor cu handicap sau cu mobilitate redusa.
COMUNICAREA INFORMATIEI
Compania noastra si agentii sai pun la dispozitia persoanelor cu handicap sau cu mobilitate redusa informatiile privind asistenta speciala ce poate fi acordata acestora precum si informatii esentiale cu privire la zbor, in formate accesibile si cel putin in aceleasi limbi in care sunt formulate informatiile puse la dispozitia celorlalti pasageri. Pentru detalii suplimentare accesati sectiunea Asistenta Speciala.
In situatia in care compania noastra sau agentii sai primesc o notificare de solicitare de asistenta specifica se angajeaza sa transmita cu putin 36 de ore inainte de ora de plecare publicata a unui zbor tuturor factorilor implicati in aceasta informatie.
Cat mai curand posibil de la decolarea unui zbor compania noastra comunica organismelor de conducere ale aeroportului de destinatie numarul persoanelor cu handicap si al persoanelor cu mobilitate redusa care se afla la bordul aeronavei si care necesita asistenta specifica.
FORMARE
Garantam ca intregul personal care ofera asistenta directa persoanelor cu handicap si persoanelor cu mobilitate redusa, detine cunostine despre modul de satisfacere a acestor necesitati, de asemenea, compania noastra asigura cursuri de formare in domeniul egalitatii si al intelegerii necesitatilor acestor persoane, angajatii noi participa la cursuri de formare cu privire la handicap, iar intregul personal beneficiaza de cursuri de perfectionare ori de cate ori este necesar.
REFUZUL LA ZBOR AL PERSOANELOR CU HANDICAP SI AL CELOR CU MOBILITATE REDUSA
Compania noastra va putea refuza imbarcarea si efectuarea transportului persoanei cu handicap si a persoanei cu mobilitate redusa in conditiile respectarii cerintelor de siguranta stabilite de legislatia internationala, comunitara sau interna sau pentru a se supune cerintelor de siguranta stabilite de autoritatea care a eliberat certificatul de operare companiei noastre sau daca dimensiunile aeronavei sau ale usilor acesteia fac imbarcarea sau transportul persoanei imposibile.
In cazul acestui refuz, compania prin agentii sai depune toate diligentele pentru a propune o alternativa de deplasare persoanei respective.
In conditiile refuzului, persoana respectiva are dreptul la restituirea sumei platite sau la re-rutare. In situatia in care compania sau agentul invoca refuzul pentru motivele enumerate la paragrafele anterioare, de indata, se vor comunica motivele persoanei respective, iar daca se primeste o cerere, se va raspunde in scris la aceasta, in termen de 5 zile lucratoare de la adresarea cererii.

7.3 CONDITII SPECIALE PENTRU PERSOANE INSARCINATE:

7.3.1.    Pasagerii care au pana in 28 de saptamani de sarcina fara complicatii pot calatori fara certificat medical. Singura conditie este ca pasagerii aflati in aceasta situatie trebuie sa completeze in aeroport o declaratie pe proprie raspundere ca sarcina este sub 28 de saptamani.

7.3.2.    Pasagerii care se afla intre 28 si 36 de saptamani de sarcina pot calatori numai daca prezinta un certificat medical, emis cu maxim 10 zile inainte de data calatoriei, in care trebuie sa se regaseasca: data preconizata a nasterii, confirmarea ca sarcina este fara complicatii, numele complet si numarul de telefon al doctorului. In certificatul medical trebuie sa se precizeze ca respectiva pasagera poate calatori cu avionul.

7.3.3.    Blue Air nu poate accepta pasagerii care au peste 36 de saptamani de sarcina la bordul aeronavei sub nicio circumstanta.


Blue Air - Bilete avion Blue Air, cu plecare din Bacau, Iasi, Bucuresti, Cluj-Napoca, Sibiu, Constanta, Oradea, Timisoara,catre Roma, Milano, Londra Luton, Paris, Dublin, Bologna, Constanta, Florenta, Hamburg, Lisabona, Lyon, Menorca, Napoli, Palma de Mallorca, Pescara, Stockholm, Stuttgart. Blue Air este o companie romaneasca, cu o flota in continua dezvoltare, baze operationale si zboruri in si din Bacau, Iasi, Bucuresti Otopeni, Timisoara, Cluj, Sibiu. Biletele de avion Blueair in conditiile unei rezervari anticipate au preturi mici. Blue Air s-a impus ca transportator aerian smart flying, si este sustinut de: flota performanta; pilotii foarte experimentati; rutele variate si exclusive; agentii Blue Air ; Call Center Blueair NON STOP; agentii partenere Blue Air; avioane moderne,verificate regulat; programele si serviciile de tip my BlueAir SmartMoney, Grupuri, Corporate, Cargo etc. Desi oferim in continuare bilete avion la preturi extrem de accesibile, lucram ca seviciile Blue Air sa fie superioare celorlalti competitori. Blue Air a inceput sa zboare intern intre Bucuresti, Cluj, Timisoara si Iasi. Blue Air are baze operationale si zboruri din Bacau, Iasi, Bucuresti Otopeni, Timisoara, Cluj, Sibiu. Biletele de avion Blue air Bacau in conditiile unei rezervari anticipate au preturi mici. Biletul de avion Blue Air din Bacau, Iasi, Bucuresti, Cluj, include un bagaj de mâna de 10 kilograme. Flota Blue Air este constituita in prezent din aeronave moderne, Boeing 737, cu capacitati intre 126 si 189 de locuri. Din martie 2012, Blue Air si-a mutat activitatea pe Aeroportul International „Henri Coanda” Bucuresti (Otopeni). www.bilete-avion-bucuresti.ro . De pe Aeroportul International „George Enescu” Bacau, Blue Air deseveste si vinde bilete de avion Blue Air urmatoarele destinatii: Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Milano, Paris, Roma, Torino, Liverpool, Londra. De pe Aeroportul International Iasi www.bilete-avion-iasi.ro , BlueAir deserveste si vinde bilete de avion catre urmatoarele destinatii: Bacau, Barcelona, Koln, Londra, Paris, Bruxelles. De pe Aeroportul International Cluj, www.bilete-avion-cluj.ro , Blue Air deserveste si vinde bilete de avion ieftine urmatoarele destinatii: Dublin, Liverpool, Iasi, Bucuresti, Timisoara. De pe Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta, deserveste Milano (Bergamo). Din Larnaca BlueAir zboara spre Atena si Salonic iar din Torino (Caselle) spre Bari, Catania si Ibiza. Incepând cu Octombrie 2015 compania opereaza doua zboruri zilnice intre Bucuresti si Iasi cu aeronave de tip Boeing 737.
Cautari similare: blue air blueair bilete blue air bilete blueair bilete avion blue air bilete blue air, bilete blueair, blueair blue air bilete avion ieftine bilete ieftine blueair bilete avion ieftine bilete blueair bilete avion blueair bilete Blueair ieftine Bluir Bluer atena bacau bucuresti sibiu  cluj  iasi barcelona bologna bruxelles catania dublin larnaca  londra madrid malaga milano napoli nisa paris roma stuttgart valencia torino birmingham glasgow castellon liverpool stockholm hamburg lyon koln Bluair zboruri ieftine bilete low cost blueair ieftin blue


bilete-avion-constanta.ro este site-ul agentiei de turism Gap Adventure al sc Gap Consult srl, cui26371754, j27/3/2010, licenta de turism nr. 5551/2010, in calitate de agent al BlueAir AMS. Acest site nu colectează nici un fel de date personale ale clientului, ci redirecteză clientul către website-ul BlueAir AMS, unde se efectuează efectiv vânzarea.